Qui som?

Hola, sóc Sara, professora de secundària i batxillerat i estudiant de doctorat, els meus interessos principals estan relacionats amb el desenvolupament de la tasca docent i amb la creació de materials educatius.

La meua formació acadèmica:

Sóc Llicenciada en Filologia Catalana, tinc el Certificat d’Aptitud Pedagògica per la Universitat d’Alacant i sóc Màster en Assessorament Lingüístic i Cultura Literària en l’itinerari d’ensenyament per la Universitat de València. Actualment sóc estudiant del Doctorat Lectura i Comprensió de la Universitat de València, la línia d’investigació que estic desenvolupant és l’avaluació de materials educatius i més concretament, analitze els textos i les preguntes en els llibres de text d’ESO.

La meua experiència laboral:

Professora des de 2009 en centres d’estudi i acadèmies per a la preparació de les proves de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià i de la Prova d’Accés a la Universitat per a Majors de 25 i 45 anys. També he impartit cursos de Capacitació per a l’ensenyament en Valencià en la Universitat de València.

Actualment sóc professora de Valencià: Llengua i Literatura en secundària i batxillerat en centres púbics de la Conselleria d’Educació, Investigació Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana i col·labore amb editorials en la creació de materials educatius.

El servei

La plataforma de Llengua en línia està desenvolupada per Ahead Data SLNE, CIF B-54519152.
Inscrita al registre mercantil d’Alacant el 21/09/2010, tom 3476, foli 170, inscripció 1, full 122714, secció 9.
Podeu contactar amb l’empresa al correu mail@aheaddata.com o per correu ordinari a:
Ahead Data SLNE
C/Pintor Cabrera, 73, 2A
03803 Alcoi (Alacant)